Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers

Een auto importeren? Wij zijn je graag van dienst

Autolux richt zich volledig op de importservice van jonge merkdealer kwaliteit occasions uit Europa. Als je overweegt om een jong gebruikte auto te importeren uit Duitsland (of een ander EU land) wil je natuurlijk als eerste weten wat de kosten zijn. Dankzij onze rekenmodellen en ons uitgebreide voorgeselecteerd aanbod weet je precies wat je vooraf aan jouw droomauto kwijt bent.

Er komt namelijk veel kijken bij het importeren van een auto. De aankooponderhandeling, het transport naar Nederland, technische controle en vervolgens het regelen van een Nederlands kenteken. Heel simpel, dit regelen wij en ons doel is het invoeren van jouw droomauto met een zo groot mogelijke kostenbesparing, zonder risico en zonder zorgen te realiseren. Wij zijn een betrouwbare partner bij het importeren van jouw nieuwe droomauto.

Onze expertises

  • Grootste online aanbod van importauto’s afkomstig van bekende (dealer)bedrijven;
  • Jarenlange ervaring met het importeren van auto’s;
  • Ruime administratieve, financiële en juridische kennis omtrent het importproces;
  • Inruil/inkoop van uw huidige auto bespreekbaar;
  • Dankzij unieke samenwerking met Autogarantie.nl tegen standaard 6 maanden of tegen meerprijs 12 maanden uitgebreide garantie;
  • Financiering, Financial– of Operational lease mogelijk.
  • Afleverservice door heel Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een persoonlijke import adviseur adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Hoe werkt all-in importeren via Autolux?

Je kunt online zelf op zoek gaan naar een gebruikte auto uit het buitenland en de bijkomende kosten zoals BPM, transport en kosten voor het invoeren berekenen. Echter bespaar je de moeite, dit hebben wij namelijk al voor je gedaan. Dankzij onze unieke koppeling met Autoscout24.com vind je bij ons een uitgebreid voorgeselecteerd aanbod van auto’s in de leeftijd van maximaal 7 jaar en niet meer dan 125.000 kilometer welke zijn omgerekend naar Nederlandse rijklaar prijzen, inclusief 6 maanden uitgebreide garantie! Dat is AutoLux Full Service, maak snel kennis met onze dienstverlening.

Auto inruilen?

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem. Via de inruiltool op onze website stuur je ons de gegevens van je huidige auto. Je krijgt van ons binnen 24 uur een gegarandeerde inruilprijs en als je akkoord gaat, nemen we je oude auto meteen mee na bezorging van de nieuwe.

Wil je een auto middels Financial- of operational lease aanschaffen of financiering, dan is je oude auto inruilen ook geen probleem. Echter bemiddelen wij dan alleen bij de verkoop van je auto. De auto koopt de kopende partij rechtstreeks van je in welke als aanbetaling zou kunnen verrekend op het totaalbedrag.

Lees verder...

Aanvullende producten

Er zijn veel importauto’s die op het moment van aankoop al voorzien zijn van allerlei handige accessoires en opties, maar dit is niet altijd het geval. Bepaalde veiligheids-, multimedia- of communicatiesystemen of esthetische aspecten kunnen nog ontbreken op de te importeren auto. Gelukkig is het mogelijk om een heleboel accessoires achteraf in je nieuwe droomauto in te laten bouwen.Tijdens het import proces kunnen wij professionele inbouw service van veel voorkomende auto accessoires verzorgen doorgaans zonder dat dit vertraging oplevert voor het afleveren van uw auto.

Lees verder...

180 dagen garantie

Voor alle auto’s afkomstig van dealerbedrijven die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Auto’s tot gemiddeld 24 maanden zijn over het algemeen nog voorzien van fabrieksgarantie.

Alle auto’s op Autolux.nl hebben indien je kiest voor ons full service pakket standaard 180 dagen garantie. Is 180 dagen te kort voor jou? Dan kun je extra garantie bijkopen, namelijk 6 maanden extra (totaal 12 maanden) voor selchts € 695,-.

Lees verder...

Waar komt je auto vandaan?

Ons online aanbod van importauto’s zijn veelal afkomstig van gerenommeerde merkdealers uit het buitenland. Deze hebben wij met zorg voor jou geselecteerd. In ons voorgeselecteerd aanbod vind je op elke occasion-detailpagina de contactgegevens van de samenwerkende dealer.

Transparant noemen wij dit. Indien gewenst kan je de auto van je voorkeur eerst in het echt bewonderen. Neem van tevoren wel eerst contact met ons op, zodat wij kunnen controleren of jouw droomauto op dit moment nog beschikbaar is. Bij beschikbaarheid zullen wij deze voor je reserveren.

duitsland import
RDW logo Autotrust logo