Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Header 8 Auto importeren showroom_1940x400

Een importauto financieren

Om een importauto te kopen kan je een autofinanciering gebruiken. Je combineert hiermee zowel de voordelen van het financieren (waardoor je extra geld overhoud) als de voordelen van het importeren. Het afsluiten van een autofinanciering voor een importauto kan echter wel wat lastiger zijn. De meeste autofinanciers vragen namelijk de auto als onderpand. Het voertuig moet dan ook voorzien zijn van een Nederlands kenteken. Gelukkig heeft het team van AutoLux hier veel ervaring mee. AutoLux schiet de auto voor en regelt een autolening van een Nederlandse autofinancieringsmaatschappij. AutoLux kan zelfs jouw huidige auto inruilen waardoor je alles op één plek kunt regelen. En dat allemaal gemakkelijk online. Wij brengen jou in contact met de beste autofinancier welke jou het meest gunstige aanbod kan bieden!
financieren-import-auto

Wat is financieren?

Een financiering is een lening. In het geval van een autolening voor een importauto gaat het om een huurkoop, waarmee je een deel of de volledige aankoopsom van je nieuwe importauto betaalt. Een eventuele aanbetaling of inruil wordt niet mee gefinancierd.

Nadat de auto voorzien is van een Nederlands kenteken staat deze direct op jouw naam, maar wordt pas na de laatste betaling volledig jouw eigendom. Je bent zelf verantwoordelijk voor wegenbelasting, verzekering, onderhoud en andere kosten. Je kunt bij ons voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s een huurkoop afsluiten.

Ook een importauto Financieren?

Begin aan de rechterzijde met het zoeken van jouw volgende importauto. Je filtert gemakkelijk op het merk en model van jouw keuze. Bij elk voertuig zie je al een vanaf prijs staan. Heb je de door jou gewenste voertuig gevonden, vraag dan online een offerte voor financiering aan. Vul je gegevens in en wij gaan direct voor jou aan de slag om het beste voorstel te kunnen offreren. Nadat je van ons jouw financial lease voorstel hebt ontvangen en je bent hiermee akkoord, kan het importeren van jouw droomauto beginnen! Binnen 10 werkdagen kan jij al rijden in je nieuwe auto.

Mocht je eerst meer informatie wensen betreffende financial lease, neem dan contact met ons op.

Zoeken in ons aanbod
RDW logo Autotrust logo