Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 180 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Autogarantie_hoofdbeeld_1920x400px

Minimaal 180 dagen garantie

Standaard bij het importeren van een auto om te kopen of leasen

Voor alle auto’s afkomstig van dealerbedrijven die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Auto’s tot gemiddeld 24 maanden zijn over het algemeen nog voorzien van fabrieksgarantie.

Extra garantie

Alle auto’s op Autolux.nl hebben indien je kiest voor ons full service pakket standaard 180 dagen garantie. Is 180 dagen te kort voor jou? Dan kun je extra garantie bijkopen, namelijk 6 maanden extra (totaal 12 maanden) voor selchts € 695,-.

Mocht er gedurende deze periode toch een defect zijn, dan kun je terecht bij AutoGarantie.nl. Bel 085 – 13 06 409, dan helpen zij jou verder. Omdat veel auto’s van Autolux.nl door hun jonge leeftijd nog fabrieksgarantie hebben, kun je in die gevallen ook bij een merkdealer bij jou in de buurt terecht. En anders is er altijd een servicepunt bij jou in de buurt waar je naar wordt doorverwezen. In alle gevallen helpt AutoGarantie.nl je weer goed op weg.

De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt, worden ook de diagnosekosten en eventueel transport naar de garage vergoed.

De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, het interieur, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als je zelf (mede) schuld hebt aan het defect, geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade – bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer- kun je de kosten over het algemeen verhalen op jouw eigen verzekering.

De door Autolux.nl geboden extra garanties, te weten de Autolux.nl garantie én de fabrieksgarantie, doen niets af aan de bovenstaande wettelijke garantie. Op de Autolux-garantie zijn onze garantievoorwaarden van toepassing.

Autogarantie_hoofdbeeld_1920x1080px-1-1412x795

Met Autogarantie.nl voelt je import auto gewoon als nieuw

Laat je beslissing over de aanschaf van een import auto niet verstoren door twijfels. Indien de auto niet meer is voorzien van fabrieksgarantie, kies dan voor extra zekerheid en sluit een extra garantie voor 6 of 12 maanden af via AutoLux. Indien je kiest voor ons Full Service pakket zijn 180 dagen standaard inbegrepen. Dit doen wij in samenwerking met Autogarantie.nl. Dit is een handelsnaam van het bekende Autotrust B.V. Dat betekent dat ze met dezelfde mensen, kennis en ervaring voor je klaarstaan om je weer snel op weg te helpen als blijkt dat er iets mis is met je auto.

Meld je claim eenvoudig online

Autogarantie.nl is een digitale garantiedienst verlener. Dat betekent dat je je claims eenvoudig en snel kunt indienen via Mijn.AutoGarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl netwerkgarage bij jou in de buurt. Zo heb je garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa. Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.

 

autopech
RDW logo Autogarantie logo