Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Header 8 Auto importeren showroom_1940x400

Minimaal 365 dagen garantie

Standaard bij een importauto of direct uit voorraad om te kopen, financieren of leasen

Voor alle auto’s afkomstig van dealerbedrijven die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Auto’s tot gemiddeld 24 maanden zijn over het algemeen nog voorzien van fabrieksgarantie.

Standaard garantie of Extra garantie

Alle (import)auto’s geadverteerd op Autolux.nl hebben standaard 365 dagen standaard AutoTrust garantie (Pakket Basic). Wens je liever meer zekerheid bij de aflevering? Dan kun je extra uitgebreide garantie bijkopen, namelijk 12 maanden voor slechts € 450,- meerprijs (Pakket Premium) of 24 maanden garantie is al mogelijk voor een meerprijs vanaf € 750,- (Pakket Exclusive).

Niet alle auto’s zijn gelijk. Daarom zijn de garanties van Autotrust gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij je auto:

  1. De instap Garantie is afsluitbaar tot 10 jaar en maximaal 200.000 km. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van de auto. Indien de instap-garantie niet afsluitbaar is en/of er een extra korting is genoten bij aankoop, kan er alleen aanspraak worden gemaakt op de wettelijke garantie. (motor + bak).
  2. Alleen indien minder dan 10.000 kilometer exclusief aanvullende werkzaamheden.
  3. De uitgebreide garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en maximaal 150.000 kilometer. Bijna alle mechanische en elektronische defecten van de auto vallen onder deze uitgebreide garantie dekking.
  4. Dit pakket is alleen voor exclusieve auto’s vanaf Eur. 45.000,-.

De door Autolux.nl geboden extra garanties, te weten de Autolux.nl garantie én de fabrieksgarantie, doen niets af aan de bovenstaande wettelijke garantie. Op de Autolux-garantie zijn onze garantievoorwaarden van toepassing.

AutoTrust-garantie

Met AutoTrust.nl voelt je import auto gewoon als nieuw

Laat je beslissing over de aanschaf van een import auto niet verstoren door twijfels. Indien de auto niet meer is voorzien van fabrieksgarantie, kies dan voor extra zekerheid en sluit een extra uitgebreide garantie voor 12 of 24 maanden af via AutoLux. Indien je kiest voor ons Full Service pakket zijn 365 dagen standaard AutoTrust garantie inbegrepen. Dit doen wij in samenwerking met AutoTrust.nl. Het team van professionals staat voor je klaar om je weer snel op weg te helpen als blijkt dat er iets mis is met je auto.

Meld je claim eenvoudig online

Eenvoudig uw claim melden kan ook via het Autotrust Claimportal
Is er iets mis met uw auto, dan kun je terecht bij AutoTrust.nl. Bel 0592 – 340 018, dan helpen zij jou verder. Je kunt ook je claim eenvoudig melden via het claimportal van Autotrust. Kies vervolgens voor een garage bij u in de buurt voor reparatie. Zo heeft u altijd garantie dichtbij huis én in Europa.

De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt, worden ook de diagnosekosten en eventueel transport naar de garage vergoed. De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, het interieur, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als je zelf (mede) schuld hebt aan het defect, geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade – bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer- kun je de kosten over het algemeen verhalen op jouw eigen verzekering.

Let op: belangrijk is dat het defect gemeld wordt zodra u een (beginnend) defect opmerkt, voordat u overgaat tot reparatie.

autopech
RDW logo Autotrust logo