Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
hero

Een auto importeren en Financial leasen

Ook een import auto afkomstig uit Europa kan je kopen met een Financial Lease constructie. Dat levert een extra fiscaal voordeel op. De rente is voor zakelijke financieringen aftrekbaar voor de belasting. De BTW kun je direct bij de belastingdienst terugvorderen.

Heb je de door jouw gewenste auto gevonden op onze website dan wordt deze voor je opgehaald in het buitenland. De betaling wordt door AutoLux voorgeschoten en wanneer de auto in Nederland is wordt het hele traject van BPM/BTW en registreren van de auto bij RDW voor je verzorgt. Wil je jouw huidige auto inruilen dan is dat bij ons ook mogelijk.

AutoLux staat in contact met verschillende Financial lease partners. Zo weet je zeker dat je altijd een aantrekkelijk lease voorstel van ons krijgt passend bij jouw situatie en binnen jouw gestelde budget. Makkelijk en volledig ontzorgdt.

Online-importauto-kopen

Jij kiest de auto, wij doen de rest!

Een import auto regelen via AutoLux middels Financial lease is gemakkelijk, eenvoudig en kost zelfs weinig tijd. Want het enige wat we jou vragen is om je droomauto te kiezen uit ons voorgeselecteerde import aanbod merkdealer occasions. Je vraagt online gemakkelijk een offerte aan. Zodra de aanvraag bij ons binnen komt en jij kunt aantonen dat je minimaal vier maanden staat ingeschreven als ondernemer, gaan wij voor je aan de slag. Wij zorgen dat de auto naar Nederland komt, wij regelen de lease of financiering, verzorgen een laatste check-up en zonodig een onderhoudsbeurt of APK. En wij leveren de auto gemakkelijk en snel af bij jou op kantoor of thuis.

Voordelen financial lease

 • Direct economische eigenaar
 • Zekerheid: vast maandbedrag
 • Leasevoorstel op maat
 • Btw terugvorderen over aanschafprijs
 • Rente- en investeringsaftrek
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • Geen beperking kilometers
 • Geen naheffing op gereden kilometers
 • Ruim aanbod uit te importeren leaseauto’s
 • Auto importeren en leasen is ook mogelijk
 • Transport is verzekerd
Import-auto-leasen

Een offerte op maat

Bij AutoLux bestaat de unieke mogelijkheid voor ondernemers om de gewenste auto volledig te leasen of financieren. De auto is dan gewoon in eigendom. Maar in plaats van een groot bedrag ineens neer te tellen, betaal je maandelijks het overeengekomen bedrag, totdat je de lease of financiering hebt terugbetaald. Lekker handig, want jij hoeft niet achter een lease of financiering aan én je kunt je geld aan belangrijkere zaken besteden.

Tegen een scherp tarief

Om de beste voorwaarden aan te kunnen bieden vergelijken wij snel en vakkundig alle offertes van onze lease- en financieringspartners. Vervolgens bieden wij je de beste offerte, geheel op maat, aan. Zonder dat jij je hierover ook maar enige zorgen hoeft te maken of er tijd in hoeft te steken. Geen jaarrekeningen overleggen, geen lange formulieren invullen, geen stropdas, geen moeilijk gesprek. AutoLux regelt alles. Alleen je handtekening zetten en klaar. Leasen/ financieren was nog nooit zo gemakkelijk met AutoLux als importpartner.

Binnen 24 uur geregeld

AutoLux behoed je voor te hoge lasten, daarom adviseren je graag over welke auto past bij welke maandlasten. Wij maken gebruik van een geautomatiseerde credit check op basis van financiële gegevens van de Kamer van Koophandel. Mocht uit deze cijfers blijken dat de maandelijkse lasten voor de door jou geselecteerde import auto te hoog uitpakken, dan maken we jou daar graag op attent. En we zullen je adviseren te gaan voor een voordeligere alternatief. Wel nog steeds met de unieke voordelen en aantrekkelijke voorwaarden van AutoLux en haar Financial Lease partners waarmee wij samenwerken.

Ook een importauto leasen?

Begin aan de rechterzijde met het zoeken van jouw volgende importauto. Je filtert gemakkelijk op het merk en model van jouw keuze. Bij elk voertuig zie je al een vanaf prijs staan. Heb je de door jou gewenste voertuig gevonden, vraag dan online een offerte voor financial lease aan. Vul je gegevens in en wij gaan direct voor jou aan de slag om het beste voorstel te kunnen offreren. Nadat je van ons jouw financial lease voorstel hebt ontvangen en je bent hiermee akkoord, kan het importeren van jouw droomauto beginnen! Binnen 10 werkdagen kan jij al rijden in je nieuwe auto.

Mocht je eerst meer informatie wensen betreffende financial lease, neem dan contact met ons op.

Zoeken in ons aanbod
RDW logo Autotrust logo