Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Terug naar alle berichten

Snel je importauto op NL-kenteken.

  • 17 mei 2021
  • Rico Eerenstein

Corona update: Voor particulieren geldt bij de RDW momenteel een lange wachttijd (6 tot 8 weken). Gelukkig kan het invoeren van je auto toch sneller!

Heb je onlangs als particulier of zakelijk een auto geïmporteerd, maar loop jedoor de huidige corona maatregelen vast bij de RDW met de registratie op Nederlands kenteken? Wij helpen je graag met de import procedure!

AutoLux biedt autobedrijven en particulieren die problemen ervaren bij de RDW-invoerregistratie een speciaal RDW-noodpakket zodat zij toch via een versnelde inschrijving binnen enkele werkdagen een NL-kenteken kunnen ontvangen.

Voor RDW-erkende bedrijven heeft de RDW het nu mogelijk gemaakt om middels de ‘Corona-noodprocedure’ de auto te registreren. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven bij deze procedure. Uiteraard helpen wij iedereen binnen de nu geldende maatregelen, zodat het voor iedereen veilig en verantwoord is.

Graag helpen wij jou als koper van een buitenlands voertuig aan het Nederlandse kenteken. Uiteraard doen wij dat dan graag in combinatie met het opstellen van de BPM-aangifte, al dan niet op basis van taxatierapport.

De kosten voor een versnelde inschrijving inclusief BPM aangifte bedragen Eur. 385,- inclusief BTW.

Heb je al een BPM aangifte of taxatierapport? Ook dan zijn wij je graag van dienst. De kosten voor een versnelde inschrijving bedragen dan Eur. 290,00

Bestellen of meer informatie? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

RDW logo Autotrust logo