Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Transport

Hoe werkt all-in importeren via Autolux?

Je kunt online zelf op zoek gaan naar een gebruikte auto uit het buitenland en de bijkomende kosten zoals BPM, transport en kosten voor het invoeren berekenen. Echter bespaar je de moeite, dit hebben wij namelijk al voor je gedaan. Dankzij onze unieke koppeling met Autoscout24.com vind je bij ons een uitgebreid voorgeselecteerd aanbod van auto’s in de leeftijd van maximaal 7 jaar en niet meer dan 125.000 kilometer welke zijn omgerekend naar Nederlandse rijklaar prijzen, inclusief 6 maanden uitgebreide garantie! Dat is AutoLux Full Service, maak snel kennis met onze dienstverlening.

Stap 1

Zoek in ons uitgebreide import aanbod

Dankzij onze unieke koppeling met Autoscout24.com vind je bij ons een uitgebreid voorgeselecteerd aanbod van auto’s in de leeftijd van maximaal 7 jaar en niet meer dan 150.000 kilometer welke zijn omgerekend naar Nederlandse rijklaar prijzen, inclusief 6 maanden uitgebreide garantie!

Wij maken een offerte

Wij beginnen allereerst met het controleren of jouw droomauto nog beschikbaar is. Vervolgens doen wij een aankoop onderhandeling en controleren we de BPM. Wij streven eraan om je binnen 48 uur een definitieve offerte te sturen.
Stap 2
Stap 3

De overeenkomst tekenen

Nadat je akkoord gaat met onze offerte, ontvang je van ons per e-mail de overeenkomst. Indien je hiermee akkoord gaat kan je deze tekenen en naar ons retourneren. Na ontvangst van de getekende overeenkomst gaat het importtraject van start en zal jouw droomauto binnen 5-10 werkdagen op een Nederlands kenteken staan, klaar voor de aflevering!

Wij leveren de auto

Wij kiezen in overleg met jou een geschikt moment uit voor de aflevering van jouw nieuwe auto. Deze kan opgehaald worden op onze afhaallocatie in Zeist (Midden-Nederland). Tegen een kleine meerprijs leveren wij de auto bij jou thuis of op kantoor. Zo eenvoudig en transparant dus, wie houdt hier niet van?
Stap 4
RDW logo Autotrust logo