Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Header 8 Auto importeren showroom_1940x400

19 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,4

94% van onze klanten beveelt AutoLux.nl aan

Benieuwd naar de ervaringen van de autokopers die van AutoLux gebruik hebben gemaakt? Op deze pagina vind je een selectie van AutoLux reviews en ervaringen. Dit zijn echte reviews die afkomstig zijn van een onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh.nl.

Klanten over ons

goede ontvangst auto zelf s aan huis bezorgt goed geregeld

Ed, Venlo

Klanten over ons

Rico en Marco heb ik ervaren als aardige, service gerichte en vakkundIge mensen. Auto die ik gekocht heb (Volvo C70) bevalt me zeer. Voor een redelijke prijs heb ik ook garantie voor een halfjaar bijgekocht, dat gaf een veilig gevoel. Dank voor goede auto en service!

Jan Willem, Amsterdam

Klanten over ons

Heb hier een een top Cooper gekocht. Enthousiaste verkopers en fijn in het contact

Ethel, Rotterdam

Klanten over ons

Grensverleggend Klantvriendelijk, professioneel, geïnteresseerd, meedenken en ontzorgen; Autolux in een notendop. Erg blij met de nieuwe auto.

Suzy, Zaandijk

Klanten over ons

Hele goede ervaring. Reageert snel op mails. Ik kon vrij snel een proefrit maken en dankzij het uitstekende bod op mijn inruil een snelle beslissing. Een paar dagen later de auto al kunnen ophalen en de items zoals steenslag waren gerepareerd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Tanja, Lelystad

Klanten over ons

Hoewel ik het spannend vond om voor het eerst een geimporteerde auto aan te schaffen, is het door Autolux een goede ervaring geworden. Van aangeven van de gewenste auto, het grote aanbod, de zeer scherpe prijs, de uitstekende heldere begeleiding, de complete verzorging van importeren, op kenteken zetten en afleveren is door Autolux uitstekend verzorgd. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Gegroer, Willem Miermans

Willem, Almere

Klanten over ons

Bij Autolux erg goed geslaagd bij de aanschaf van een Mercedes. Goede en vriendelijke service van Marco. Prettig contact en what you see is what you get! Autolux is zodoende erg aan te bevelen naar de zoektocht van een nieuwe auto.

Arthur, Bilthoven

Klanten over ons

Mijn wens om in een flitsende rode Audi A 1 Citycarver te rijden is in vervulling gegaan. De mannen van Autolux hebben een prachtig exemplaar geïmporteerd uit Duitsland. Binnen een week stond het op kenteken. De afhandeling verliep soepel, vriendelijk en vertrouwd. Dit bedrijf is een aanrader voor iemand die een passende auto zoekt!

de Boer, Ter Apel
RDW logo Autotrust logo