Financiering in één dag Snelle en soepele verwerking 365 dagen gegarandeerde garantie Ook voor starters en zzp’ers
Terug naar site

Bedankt voor de aanvraag...Hoe ziet het aankooptraject er nu verder uit?

Stap 1

Je hebt je auto gevonden

Wat een heerlijk gevoel! Vanaf nu kan je achteroverleunen, want vanaf hier neemt Autolux het importtraject van je verder over. De auto wordt 24 uur op onze website voor jou gereserveerd. Maak je geen zorgen, want je zit op dit moment nog nergens aan vast.

Wij maken een offerte

Wij beginnen allereerst met het controleren of jouw droomauto nog beschikbaar is. Vervolgens doen wij een aankoop onderhandeling en controleren we de BPM. Wij streven eraan om je binnen 48 uur een definitieve offerte te sturen.
Stap 2
Stap 3

De overeenkomst tekenen

Nadat je akkoord gaat met onze offerte, ontvang je van ons per e-mail de overeenkomst. Indien je hiermee akkoord gaat kan je deze tekenen en naar ons retourneren. Na ontvangst van de getekende overeenkomst gaat het importtraject van start en zal jouw droomauto binnen 5-10 werkdagen op een Nederlands kenteken staan, klaar voor de aflevering!

Wij leveren de auto

Wij kiezen in overleg met jou een geschikt moment uit voor de aflevering van jouw nieuwe auto. Deze kan opgehaald worden op onze afhaallocatie in Zeist (Midden-Nederland). Tegen een kleine meerprijs leveren wij de auto bij jou thuis of op kantoor. Zo eenvoudig en transparant dus, wie houdt hier niet van?
Stap 4
Terug naar site
RDW logo Autotrust logo